tiistai 27. marraskuuta 2012

Kasvavat kohisten

kyllä, nimittäin Pelle ja Helmi. 

Päätin ottaa "pienistä" ajantasaiset kuvat, mutta mitä vielä. Pelle saatiin pysymään suht paikallaan kun Kuopus otti hänet syliinsä, mutta kuten varmaan huomaatte hän ei ollut mitenkään ilahtunut sessiosta. Kukas sitä nyt kun leikit ovat kesken. Pelle on itse rauhallisuus, mutta onneksi aika-ajoin sentään innostuu leikkimään ja riehumaan. Rakastaa kinkkua ja raksuja, ei oikein millään söisi paljonkaan kosteaa ruokaa oli se sitten mitä hyvänsä herkkua. Hänet on pistettävä ruokakupin kanssa toiseen huoneeseen sillä syö niin hitaasti ja antaa toisten ryöstää eväänsä, että muutoin lihotuskuurini on täysin tuhoon tuomittu. Korkeajalkainen hoikka honkkeli tämä poika ja niin lempeä.


Helmi taas - no - katsokaa itse:) 


ja vielä hieman myöhemmin neitiä nukutti aivan armottomasti


mutta kyllä tästä näkee koon, aiemminhan taloon tullessaan pikkuneiti mahtui kämmenelle. Nyt tarvitaan jo kokonainen käsivarsi. Tuo on muuten yksi hänen lempiasennoistaan, pötkötellä jonkun käsivarrella selällään ja ehdottomasti on rapsuteltava masusta samaan aikaan.


Muut ehdottomat suosikkipaikat unosille ovat työlaukkuni, erityisesti ne nahkaiset tai vaihtoehtoisesti villapaitani, jotka on jätetty tuolille tai selkämykselle. Niistä muokataan sopivan mukava pesä, jonne uinahtaa.

Puolet päivästä ollaankin sitten täysi duracell, jahdataan omaa hurjan pitkää häntää ja kun se kiinni saadaan puraistaan tietysti täysillä ja auts mikä parku ja sitten hännän ajojahti alkaa taas alusta. Serkkunsa vastakohta ihan täydellisesti. Neiti Nökö nimittää Helmiä Pissikseksi;D 

Hämmästyttävintä on ollut, että Emppu-vanha herra on aika-ajoin innostunut kovastikin leikkimään pienten kanssa ja karmea rähjämme Kosti puolestaan suhtautuu pieniin hyvin emomaisesti. Nukkuu heidän kanssaan sylikkäin tai pesee antaumuksella. Kusti taas on itselleen ominaiseen tapaan sopuisa ja kaikkien kaveri kuin kuuluisa karavaanari. Repe-kultaa ei taas ole aikoihin näkynyt eikä ole antanut ottaa kiinnikään kenenkään, ei myöskään havaintoja hänestä viime ajoilta. En rehellisesti sanottuna tiedä mitä pojalle tehdä. Olisin hänet pitänyt ihan sisäkissana, mutta Kuopus vahingossa jätti ulko-oven juuri kriittiseksi ajaksi raolleen ja vahdissa ollut vanha kettu tietysti käytti tilaisuuden hyväkseen.

Täällä ollaan edelleen aika yhden jalan varassa ja särky tuossa puolitunnottomassa on aina hetkittäin tosi rajua. Fyssari jatkuu vielä torstaina ja ensi maanantaina menenkin sitten tapaamaan ortopediäni, katsotaan mitä hän tilanteesta sanoo. Selkä ei vieläkään kestä ilman pötköttelyä päivällä sen puolesta tunnista tuntiin. Kävely ei onnistu ilman vähintään yhtä sauvaa. Aikaa vievää on toipuminen se on tunnustettava.

18 kommenttia:

 1. Ota vaan mallia kissoista, pitää ottaa nokoset silloin kun kroppa sitä vaatii, vaikka se nyt sitä duracell vaihdetta voi vielä tuottaakaan, hih. Nää on niin pitkiä vaivoja harmiksemme.. Lanka tuli perille, kiitos! Se on niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nyt jo kehräänkin:) ja täytyy vaan huilata kun tarve vaatii. Ihanaa, että pidit langasta!

   Poista
 2. Nämä sun ihanat kisut ja kisukuvat nostattaa mun kisukuumetta ihan hurrrjasti. Mutta kun ne kesät saaressa, kissa joutuis olemaan valjaissa päivät pitkät, ei ei . . .
  Kylläpä äkäiseksi tuo tautisi osoittautui, ja niin yks kaks. Noh, hyvä kun saat hoitoa ja itsekin hoidat lepäilemällä yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aikamoinen sixtettihän näitä on, hih! Epäilys hiukan, että kesäinen mahalasku pesismatsissa saattoi edesauttaa tämän syntyä samoin kuin tietysti rappeumat siellä alanikamissa. Mutta suunta vain ylös- ja eteenpäin. Teretulemasta vain lukijaksi:)

   Poista
 3. Kylläpäs teillä on porukkaa :) Pienet kasvavat niin nopeasti. Ehkä talven saapuminen saa Repen muistamaan kotilieden lämmön ja ruokakupin. Toivotan sinulle voimia toipumiseen, hitaasti hyvä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoinen sakki näitä tosiaan on, Zooplussa rahoittuu kummasti:) ei jaksa ainakaan hiekkaa enää kantaa käsin kotiin. Repen minäkin toivon tulevan ennen kovia pakkasia kotiin taas:)

   Poista
 4. voi toisia suloisuuksia! :)
  Jaksamista kuntoutumiseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peikkotyttö:) täytyy vaan olla sitkeä.

   Poista
 5. VOI KUINKA IHANA KISSAPERHE TEILLÄ ONKAAN. TOIVOTTAVASTI SAATTE REPENKIN TAAS KIINNI JA KOTIHOITOON . REPELÄINEN TAITAA NAUTTIA OMASTA RAUHASTAAN JA REISSUISTAAN. HELMI-NEITI ON SELVÄSTI KOVIN LUOTTAVAINEN JA SOSIAALINEN KISULI. HARVAT KISUT SUOSTUVAT TUOLLA LAILLA SELÄLLÄÄN KAUAN VIIHTYMÄÄN. PELLEN RUOKATOTTUMUKSET ON SAMANLAISET KUIN MEIDÄN EPULLA. NAKSUJA VAAN, ON TUO KYLLÄ NIILLÄKIN JO PÄRJÄILLYT KUUSI VUOTTA JA HYVIN VOI, ELI EI KAI SIITÄ HAITTAAKAAN OLE OLLUT. HALIT KAIKILLE KISUILLE JA PARANTELE ITSEÄSI KÄRSIVÄLLISESTI. TYLSÄÄH'N SE ON MUTTA TOIVOTAAN ETTÄ OLET PAREMPAAN SUUNTAAN MENOSSA .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ongelma tosiaan lienee Repen kanssa se, että viihtyy niin hyvin ulkona ja itsekseen ja on todella tottunut saalistaja. Pärjää siis lähes luonnonvaraisen eläimen tavoin ainakin niin kauan kun on lauhaa, mutta voi kun tulisi kotiin. Omanlaisiaan kaikki kissat tosiaan. Katsottava vaan, että on oikeanlaisia raksuja, ettei tule virtsakiviä ja että juo riittävästi. Siitä onneksi näytä olevan huolta.

   Poista
 6. Hi Zelda!! your cat are sweet!!(◕‿◕✿) i like him very much.

  VastaaPoista
 7. Hienosti on pienokaiset kasvanut. Ja sehän kissoissa onkin parasta, että kahta samanlaista ei ole, jokaisella oma luonteensa. Toivottavasti Repe tulisi ihan itse kotiin.

  VastaaPoista
 8. Ihana kuulla, että kissat tulevat noin hyvin toimeen. Harmin paikka sitä Repeä, toivottavasti tulis taas kotiin.

  VastaaPoista
 9. Niin suloisia kissakuvia!
  Ihanaa nähdä miten pikkuiset kasvaa ja voivat hyvin :)
  Erityisen söötti on tuo kuva jossa kisulla on vielä unisesti silmät "sirrillään " !
  Meidän Kissa Neidit lähettää helliä terveisiä pikkuisille ! Nau,-Nau ! :)

  Jaksamista Sinulle !

  VastaaPoista
 10. Jos saisit toivoa, minkä väristä lankaa haluaisit viimeisessä paketissa saada? ;) / Snyysi

  VastaaPoista
 11. Voi miten nautinnoillinen kuva käsivarsilla ♥
  Niinhän se on ettei meistä ihmisistäkään kaikki liiemmin nauti kuvattavana olemisesta, niin sama lienee kissoillakin.
  Blogissani olisi sinulle mukaan viemisiä!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.